- finder dit potientiale

FORÆLDREGUIDE - BOGNYHED -

TILBUD 

Bogen 'Børn og elitesport - en forældreguide' er som titlen antyder en guide til dig, som er forældre til et sportsbarn og som kan hjælpe med at give svar på mange af de tvivlsspørgsmål, som de fleste sportsforældre møder på vejen.
 
Der er er bl.a. vejledninger, værktøjer, coaching- og mentaltræningsøvelser, som du sammen med dit sportsbarn kan arbejde med, således at dit barns glæde og trivsel i sporten styrkes og bevares.

 

TILBUD!

Jeg sælger lige nu bogen 'Børn og elitesport - en forældreguide'  til  kun 180 kr inkl. levering.  Tryk på 'Kontakt og priser' i fanen  til venstre. 

(Vejl. udsalgspris kr. 299,-) Send 180 kr via mobilpay på tlf 21241027 samt en mail/sms med dine kontaktoplysninger, så sender jeg straks et eksemplar.   

 

Udtalelser om bogen 'Børn og elitesport - en forældreguide':

Birgitte Dangaards Børn og elitesport er en oplysende og indsigtsfuld bog og en praktisk og anskuelig forældreguide. Man finder let rundt i den, da den er inddelt i klare afsnit og med mange tydeligtgørende bokse. - Bogen er skrevet med varme, stor viden og omsorgsfuldhed.

Hvad jeg især lærte af Birgitte Dangaards tankevækkende bog:

Gennem sporten oplever børn og unge ikke alene bekræftelse, selvtillid og styrke, men også en stor velvære, kropsbevidsthed samt en uvurderlig livsglæde.

Begrebet pacing har i mine øren haft en lidt odiøs klang. Men jeg fik gennem bogen min tolkning af dette begreb grundigt revideret: at pace er ikke at presse, men at støtte og bakke op. - Som min bror - tidligere maratonløber, og nu træner – bekræftende udtaler: De unge vil jo paces!

Anden del af bogen omhandler coaching for forældre og elitesportsbørn. Denne del er mindst lige så fængende og lærerig: Vi får indblik i coacherens arbejdsredskaber og bliver bekendt med mentaltræning og forskellige psykologiske teknikker. Birgitte Dangaard deler generøst ud af sin professionelle viden og erfaring på dette felt, og privat har jeg tilegnet mig mindst én af disse teknikker til eget brug.

Denne bog er vigtig for sportsglade unge og deres forældre - samt andre voksne. Den bør komme vidt omkring.

Tak og respekt til Birgitte Dangaard!

Karine Smidth