- finder dit potientiale

Hvad er coaching?

 

Coaching handler om at finde ud af, hvad du vil og finde ud af, hvad der evt. forhindrer dig i at nå dine mål. Coaching er en fremadrettet proces, der tager udgangspunkt i nuet.

Du vil ikke komme sovende til resultaterne. Du vil lære at tage aktiv stilling til de udfordringer, du står overfor og vil dermed være tvunget til at tage et medansvar for coachingforløbet. 

Du vil igennem et coaching forløb få større forståelse for, hvilke tankemønstre der hæmmer dig og hvilke der støtter dig i din vej til målet. Du vil blive bedre til at vælge fra og til, og du vil begynde at se muligheder frem for begrænsninger. 
Sessionerne vil hjælpe dig til at fokusere på det, der er rigtigt for dig, så du bliver afklaret, det være sig personligt som erhvervsmæssigt, dertil vil du opdage, at du allerede selv besidder alle svarene til at nå dine mål.
 

 

Jeg er som coach er uddannet til at stille spørgsmål, som leder frem mod en større forståelse af klientens nuværende situation og udviklingsmuligheder for fremtiden.