- finder dit potientiale

Profil af Dangaard Coaching & Consulting

 

Dangaard coaching & Consulting er en virksomhed der beskæftiger sig med Coaching, mentaltræning, rådgivning og mentoring til private og til virksomheder.


Virksomhedens indehaver er Birgitte Dangaard og er uddannet og certificeret MasterCoach fra Manning Inspire. Birgitte har en MasterClass i psykologi og har gennem mere end 25 år arbejdet som medarbejder, leder og HR koordinator og har således erfaring og indsigt i arbejdslivet fra flere perspektiver og i livet som helhed.

Birgitte har 3 børn som alle dyrker, eller har dyrket, forskellige former for idræt på forskellige niveauer.
Hun er forfatter til bogen 'Børn og elitesport - en forældreguide'.   
 
Birgittes speciale og interesse  er trivsel, motivation og personlig power primært hos børn og unge sportudøvere samt deres forældre -  se mere under SportsCoaching til børn, men også trivsel, motivation og personlig power hos både ledere og medarbejdere, samt fokus på at få skabt balance mellem arbejdsliv/skoleliv  og privatliv er områder som hun arbejder med.


Birgitte har bl.a. været  tilknyttet Københavns Universitet, Institut for idræt & Ernæring, som Coach, i et forsknings projekt, 'Unge, holdspil og medborgerskab'.  
 
Dangaard coaching & consulting tilbyder teamcoaching, 1 til 1 coaching og holder også foredrag og workshops om coaching og mentaltræning.
 
Privat Coaching foregår fortrinsvis på virksomhedens adresse i Tårnby/Kastrup.
 
Coaching og mentaltræning af sportshold eller individuel coaching af børn, foregår primært i sportsklubben.
Dog kan der aftales privat coaching af børn i forbindelse med sport på adressen i Tårnby eller hjemme hos barnet.

 

Coaching eller rådgivning til ledere og medarbejdere i virksomheder, foregår fortrinsvis i jeres virksomhed.

 

Vil du blive endnu bedre til at leve mere klimavenligt, kan jeg henvise til Danmarks første klimaadfærdscoach: http://frederikdangaard.com