- finder dit potientiale

Referencer

 

Børn og unge sportsudøvere udtaler om Sports Coaching hos Dangaard Coaching & Consulting:
 'Det har betydet meget for mig, at der er blevet lyttet til mig, og jeg er blevet taget seriøst med alle de tanker, jeg havde oppe i hovedet. Jeg er blevet meget bedre til at styre mig selv, mere end før jeg blev coachet'
 
'Det har været godt, at kunne snakke ud om noget, jeg ikke har snakket med andre om før'
 
'Visualisering er det fedeste'
 

Forældrene, til børn og unge sportudøvere, udtaler sig omkring deres børns coachingforløb:
 'Julie er fuld af glæde og energi, når vi køre hjem fra coachingen i Dragør'.
 
'Birgitte udstråler en ægte varme og omsorg og er samtidig meget professionel - jeg kan helt klart mærke at min søn har fået mere selvværd'.
 
'Mentaltræning og coaching af min søn, som spiller tennis på eliteniveau, kan tydelig ses i hans spil - Tidligere kunne eks. en tabt bold skabe så mange frustrationer, at spillet helt blev ødelagt - Nu har han fået nogle værktøjer til fokusere på det, der er vigtigt og på næste bold'.
 

 

Udtalelser om bogen 'Børn og elitesport - en forældreguide':

Birgitte Dangaards Børn og elitesport er en oplysende og indsigtsfuld bog og en praktisk og anskuelig forældreguide. Man finder let rundt i den, da den er inddelt i klare afsnit og med mange tydeligtgørende bokse. - Bogen er skrevet med varme, stor viden og omsorgsfuldhed.

Hvad jeg især lærte af Birgitte Dangaards tankevækkende bog:

Gennem sporten oplever børn og unge ikke alene bekræftelse, selvtillid og styrke, men også en stor velvære, kropsbevidsthed samt en uvurderlig livsglæde.

Begrebet pacing har i mine øren haft en lidt odiøs klang. Men jeg fik gennem bogen min tolkning af dette begreb grundigt revideret: at pace er ikke at presse, men at støtte og bakke op. - Som min bror - tidligere maratonløber, og nu træner – bekræftende udtaler: De unge vil jo paces!

Anden del af bogen omhandler coaching for forældre og elitesportsbørn. Denne del er mindst lige så fængende og lærerig: Vi får indblik i coacherens arbejdsredskaber og bliver bekendt med mentaltræning og forskellige psykologiske teknikker. Birgitte Dangaard deler generøst ud af sin professionelle viden og erfaring på dette felt, og privat har jeg tilegnet mig mindst én af disse teknikker til eget brug.

Denne bog er vigtig for sportsglade unge og deres forældre - samt andre voksne. Den bør komme vidt omkring.

Tak og respekt til Birgitte Dangaard!

Karine Smidth